• De praktijk richt zich op volwassenen en kinderen met lichamelijke, emotionele of psychische klachten. In een sfeer van wederzijds vertrouwen wordt voor elk consult ruim de tijd genomen en u kunt daarbij rekenen op gedegen vakkennis en persoonlijke aandacht
 • U kunt zich met of zonder verwijzing van de huisarts aanmelden.
 • De vergoeding voor een homeopathisch consult komt uit de aanvullende verzekering en valt dus buiten het eigen risico. Voor het homeopathie-vergoedingenoverzicht van alle zorgverzekeraars 2019 klikt u hier

  Direct contact opnemen: 0413-250545 / 06-36013433  óf  info@homeopathievandeven.nl

  Klassieke homeopathie is een natuurlijke, energetische geneeswijze. Een klassiek homeopaat pakt de oorzaak van uw klachten aan door het zelfgenezend vermogen, dat iedere mens in zich heeft, te reactiveren. Door dit zelfherstellend vermogen (de vitale levenskracht) geneest een wondje normaal bijvoorbeeld 'als vanzelf'. Het lichaam weet precies wat het moet doen. Als deze levenskracht niet in balans is, krijgen we klachten en verdwijnen symptomen niet vanzelf. Een indiviueel passend homeopathisch middel kan deze balans weer herstellen. 

  Een homeopathische behandeling is zeer breed inzetbaar en wordt voor uiteenlopende klachten gebruikt, zowel lichamelijk als emotioneel of psychisch. Klassieke homeopathie zet niet de ziekte, maar de gehele mens centraal. Hierdoor kan het zijn dat 10 verschillende mensen met eenzelfde klacht allemaal een ander homeopathisch middel nodig hebben. Ik vraag dan ook niet alleen naar uw klacht maar ook waar u nog meer gevoelig voor bent en hoe uw karakter is. Hierdoor krijg ik een goed beeld welke homeopathische middelen voor u geschikt zijn.
  Steeds opnieuw zie ik hoe snel en diepgaand homeopathie kan werken!

   

  Mensen die vertellen over hun homeopathische behandeling bij hun aandoening bv. eczeem, gordelroos, vermoeidheid, auto-immuunziekte, schimmelinfectie etc.

homeopathie nvkh