Vanaf 16 juli t/m 9 augustus is de praktijk gesloten wegens vakantie. Voor dringende vragen kunt u terecht bij mijn waarneemster Mw. J. Broeders 06-10759534.

Vanaf 10 augustus ben ik weer bereikbaar en kunt u weer een afspraak maken. 

 

Praktijk voor klassieke homeopathie Hannie van de Ven

Pastoor van Haarenstraat 44

5464 VH Mariaheide

06-36013433    (geopend van maandag t/m donderdag, op afspraak)

Voor de praktijk kunt u achterom via de bezoekersingang van Amaliazorg (straat tussen kerk en klooster in (Hintelstraat) en dan meteen rechts de inrit in). Daar is ook voldoende parkeergelegenheid. In de linkerhoek is de achteringang met automatische schuifdeuren. De eerste keer wacht ik u daar op en lopen we samen naar boven.  Praktijk is op de 2e verdieping (geen lift).

 

Routebeschrijving

Openbaar vervoer: de praktijk beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (bus 157) halte pastoor van Haarenstraat (1 min lopen).

Auto:

vanuit Eindhoven of Den Bosch: u neemt vanuit de richting Eindhoven en Den Bosch vanaf de A50 afslag 12 Veghel-Noord richting Veghel-Noord/Mariaheide/Vorstenbosch, daarna volgt u de Udenseweg, die overgaat in de Pastoor van Haarenstraat. 

Vanuit Nijmegen: u neemt vanaf de A50 afslag 12 richting Veghel-Noord/Veghel-Centrum/Mariaheide en volgt u de Udenseweg, die overgaat in de Pastoor van Haarenstraat.

p6210131

homeopathie nvkh