Disclaimer voor homeopathievandeven.nl

Homeopathie & Zorg (Kamer van Koophandel: 17245374), hierna te noemen Homeopathie & Zorg, verleent u hierbij toegang tot homeopathievandeven.nl ("de Website") en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.
Homeopathie & Zorg behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. Homeopathie & Zorg spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
Uitsluiting aansprakelijkheid

Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Homeopathie & Zorg niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van de Website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Homeopathie & Zorg nimmer aansprakelijkheid aanvaarden. 

Geldigheid van weergegeven prijzen
Als door een kennelijke typefout of een technische storing de prijs of andere voorwaarde van een product of dienst verkeerd is weergegeven op deze site en tegen die verkeerd weergegeven prijs of voorwaarden is besteld, kan Homeopathie & Zorg weigeren een dergelijke bestelling uit te voeren tegen de verkeerd weergegeven prijs of voorwaarden. Prijzen zijn geldig op het moment van publicatie op deze site, tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven.

Informatie van derden
Homeopathie & Zorg is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van de op deze website door derden geplaatste teksten, afbeeldingen of hyperlinks.

Overig
Deze website is niet bedoeld om u te weerhouden of onttrekken aan reguliere medische behandeling.
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. 

homeopathie nvkh

Informatie en Afspraken

 • 06-36013433
 • Als u de voicemail krijgt, graag uw naam en telefoonnummer inspreken, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.
 • Mail: info@homeopathievandeven.nl
 • Openingstijden: maandag t/m donderdag
  van 9.00 -17.30 uur, op afspraak.
 • De praktijk is gesloten wegens vakantie t/m 14 juli. 

Praktijk Adres

 • Pastoor van Haarenstraat 44
  5464 VH Mariaheide (tussen Veghel en Uden)
 • KvK: 17245374
  BTW-ID: NL001768467B18
  AGB-codes:90037629 en 90016239 Koepelorganisatie
 • RBCZ logo CMYK payoff transparant lichte achtergrond