Hannie van de Ven Homeopathie homeopaat Veghel Uden Mariaheide

De praktijk is gevestigd in een prachtig monumentaal pand: het voormalig klooster in MariaheideDit volledig gerenoveerde gebouw is nu zorgcentrum "Van Haarenstaete" (van Amaliazorg). Voor de praktijk kunt u achterom via de bezoekersingang van Amaliazorg (straat tussen kerk en klooster in (Hintelstraat) en dan meteen rechts de inrit in). Daar is ook voldoende parkeergelegenheid. In de linkerhoek is de achteringang. De eerste keer zal ik u bij de achterdeur opvangen en lopen we samen naar boven. De praktijk is op de 2e verdieping en er is géén lift aanwezig! Er is airconditioning.

Praktijk adres

Pastoor van Haarenstraat 44, 5464 VH Mariaheide (2e verdieping, geen lift aanwezig)
Tel: 06-36013433

Praktijk Hannie van de Ven Homeopathie Homeopaat Veghel Uden Mariaheide

Tarieven:

  • Intake consult (1½ uur)       € 90,- 
  • Vervolgconsult (30-45 min) € 55,-
  • Telefonisch consult              € 25,-
Bovenstaande tarieven zijn incl. homeopathisch middel.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag, op afspraak.

Routebeschrijving

Openbaar vervoer: de praktijk beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (bus 157) halte pastoor van Haarenstraat (1 min lopen).

Auto: vanuit Eindhoven of Den Bosch: u neemt vanuit de richting Eindhoven en Den Bosch vanaf de A50 afslag 12 Veghel-Noord richting Veghel-Noord/Mariaheide/Vorstenbosch, daarna volgt u de Udenseweg, die overgaat in de Pastoor van Haarenstraat. 

Vanuit Nijmegen: u neemt vanaf de A50 afslag 12 richting Veghel-Noord/Veghel-Centrum/Mariaheide en volgt u de Udenseweg, die overgaat in de Pastoor van Haarenstraat.

pa080328

Vergoedingen

De meeste zorgverzekeraars vergoeden consulten van homeopaten die aangesloten zijn bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH). De vergoeding komt uit de aanvullende verzekering. Consulten worden daaruit vergoed tot een maximumbedrag per dag en per jaar.

Informeer hiernaar bij uw eigen zorgverzekeraar of klik op het vergoedingenoverzicht 2021 van alle zorgverzekeraars. De vergoeding voor een homeopathisch consult valt buiten het eigen risico.

Afzeggen afspraak

Het afzeggen van een afspraak tot 24 uur van te voren geheel kosteloos. Bij afmelding daarna ben ik helaas genoodzaakt een half consult in rekening te brengen

Waarneming

Waarneming voor de praktijk kan nodig zijn in verband met vakantie, (langdurige) ziekte of studieverlof. Waarneming zal altijd geschieden door een daartoe bevoegde collega-homeopaat.

pa040327

Privacy

De homeopaat neemt kennis van feiten van vertrouwelijke aard. Binnen mijn homeopathiepraktijk wordt zorgvuldig omgegaan met deze informatie. De beroepscode voor ethiek en gedrag van de NVKH en de regels van de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) worden hierbij nageleefd. 

Behandelovereenkomst

In de WGBO (Wet op de Geneeskundige Behandelovereenkomst) wordt uitgegaan van een vertrouwensrelatie waarin patiënt en homeopaat op basis van gelijkwaardigheid zoveel mogelijk samen overleggen en beslissen. Om hieraan te voldoen heeft de praktijk een behandelovereenkomst opgesteld.  Behandelovereenkomst volwassene

Ook uw zorgverzekeraar kan eisen stellen bij het afsluiten van een behandelovereenkomst. Indien de cliënt minderjarig is (jonger dan 16) dient de overeenkomst ondertekend te worden door ouder of verzorger. Indien de ouders gescheiden zijn dient de overeenkomst ondertekend te worden door beide gezaghebbende ouders. Behandelingsovereenkomst kind tot 16 jaar

 

homeopathie nvkh

{rsmediagallery tags="Praktijk"}